首次使用即赠送1000日元大红包
Premium

This item description contains: "電子書籍, " This item may be a digital item and cannot be shipped. Please confirm before purchasing. Search for physical items: illz: Revist? Letrare e Tiran?s - Nr. 25 Klubi i Poezis?
illz: Revist? Letrare e Tiran?s - Nr. 25【電子書籍】[ Klubi i Poezis? ]

illz: Revist Letrare e Tirans - Nr. 25【電子書籍】[ Klubi i Poezis ]

545yen Shop Promotion
Products subject to the campaign may end at any time. attention please.
Remark
Payment method/Secure transaction
Alipay Online Payment.
PayPal can support various credit and debit cards (UnionPay, Visa, MasterCard, JCB, American Express, Discover).
Your transaction is secure
We work hard to protect your security and privacy. Your payment security is completely guaranteed by Alipay or Paypal.
【電子書籍なら、スマホ・パソコンのアプリで今すぐ読める!】
<p>illz is a periodical of literature in the Albanian language. It is published every two months by Klubi i Poezis?, Tiran?. This is issue nr. 25.</p> <p>illz ?sht? nj? revist? letrare periodike n? gjuh?n shqipe e botuar nga Klubi i Poezis?, Tiran?. Revista botohet ?do dy muaj. Ky ?sht? numri 25.</p> <p>Autoret e publikimet e k?tij v?llimi:</p> <p>FAQET E REDAKSIS?<br /> Bertolt Brecht - Analfabeti politik<br /> Xhevair Lleshi - Parulla e mod?s: “Libri n? dekad?n e re”</p> <p>RETRO<br /> Andon Zako ?ajupi - Vaje</p> <p>STUDIO<br /> Joyce Carol Oates - Ja ?far? besoj ? Pes? motive p?r t? shkruar ? P?rktheu: Granit Zela<br /> Ernesto Sabato - Engj?jt e territ ? P?rktheu: Flurans Ilia</p> <p>PERSONALITET<br /> Libra t? autorit Shk?lzen Zalli<br /> Shk?lzen Zalli - Zonja me t? zeza- poezi<br /> Mehmet Elezi - Iku pa pritur t? lindte dielli</p> <p>IN MEMORIAM<br /> Abdullah Konushevci - Let?r Fisht?s ? poezi</p> <p>T? FTUAR</p> <p>Danilo Kish - Vjesht?, n? livadh? tregim - P?rktheu: Ben Andoni<br /> Livadhitis - Sonte, me pes? lek? blen gjith? lumturin?? poezi - P?rktheu: Enela Allkushi<br /> Heinrich B?ll - Anekdot? dhe moral p?r pun?n - P?rktheu: Anna Kove<br /> Wislawa Szymborska - Fotografia e par? e Hitlerit - P?rktheu: Agron Tufa<br /> Nelly Sachs - Kush r?r?n nga k?puc?t jua zbrazi - P?rktheu: Anna Kove<br /> Vasko Popa - Kthemi copat e mia ? poezi - P?rktheu: Vlora Konushevci</p> <p>T? ZGJEDHUR<br /> Sabri Hamiti - Silueta me kasket? t? Leninit ? poezi<br /> Agron Tufa - Si e shpall?n Umberto Eco-n "persona non grata" n? Shqip?ri<br /> Joan F. Pelushi - Tempulli dhe arti<br /> Donika Dabishevci - Dashnis? s? nji nate ? poezi<br /> Jona Merjo ? R?nia e zhurmshme e asgj?s? ? poezi<br /> Laura Olldashi ? Syt?<br /> Jozef Radi - Tuj shkel? gastare yjesh<br /> Florin Kelmendi ? Sheshi<br /> Flogerta Krypi - Nj? udh?tim n? fund t? bot?s<br /> Ndue Dedaj - Asgj? s’?sht? si m? par? ? poezi<br /> Demir Gjergji - Hapa n? had<br /> Thani Naqo - Oh, i miri dhe i mjeri ti<br /> Odise Kote - Dit? e xhamt?<br /> Leon Lekaj - Ave Maria<br /> Eli Kanina - Kandili i dashuris? po fiket<br /> Agim Desku - Edhe pse ?sht? larg Itaka<br /> Kujtim Abdi ? Xheku<br /> Luan Rama - Nj? dashuri e n?mur n? Maligrad<br /> Edlira Xhani ? Kufijt? e arave t? vdekjes - tregim<br /> Rezarta Re?i - Mos m? l?r<br /> Xhabir Tabaku - Kundroj nga larg<br /> Biser Mehmeti - Vras?si i ujkut<br /> Driton Smakaj - Mistere t? koduara<br /> Bajram Mjeku ? Nan?, t? solla tr?ndafila</p> <p>PLUS<br /> Ada Halilaj - Jo gjithkush ka me t? dasht? - poezi<br /> Rozafa Shpuza - Tue bubrrue nd?r kujtime ? poezi<br /> Kaltrin? E. Uka - Malli m’rigon shi ? poezi<br /> Egla Xhemali - Ishte e shkruar<br /> Kaltrina Sadiku - N?n hijen e drunit t’madh<br /> Xhuli Kondi - M? jepni ca g?rma</p> <p>PERSONALITETI<br /> Veprat e shkrimtarit Ibrahim Kadriu<br /> Ibrahim Kadriu - Teatri Kosov? ? poem?<br /> Ibrahim Kadriu - Mala, mela dhe mula<br /> Mahmud Hysa - Grotesk? trivialitetit politik bashk?kohor ? romani “Pjella e Dreqit” e Ibrahim Kadriut</p> <p>N? TAKIM ME SHKRIMIN<br /> Shaban Sinani - Si hyn? n? kujtes?n e bot?s dy kodik?t e purpurt t? Beratit<br /> Eqrem Kryeziu - Kujtimit t? Hilushit (Ernest Koliqit)<br /> Mehmet Kraja - Zija ?ela l?viz lavjerr?sin urban ? Rreth romanit “Lavjerr?si i Qytetit” i Zija ?el?s<br /> Rudolf Marku - Profet? t? rrem? n? nj? let?rsi t? v?rtet? - Romani “Triptiku i Magjistar?ve” i Bashkim Shehut<br /> Virion Gra?i - Korniz? dashurie p?r autoportretin e Ervinit<br /> M?hill Tanushi - Tani gor?n dhe goran?t i dua m? shum? - Impresione nga romani: “Vajzat e Mjegull?s” t? Namik Dokles<br /> Veron Dobroshi - Simbolika e liris? dhe rob?ris? - Mbi vepr?n “Marshi i K?rmillit” t? Eqrem Bash?s</p>画面が切り替わりますので、しばらくお待ち下さい。 ※ご購入は、楽天kobo商品ページからお願いします。※切り替わらない場合は、こちら をクリックして下さい。 ※このページからは注文できません。
<p>illz is a periodical of literature in the Albanian language. It is published every two months by Klubi i Poezis?, Tiran?. This is issue nr. 25.</p> <p>illz ?sht? nj? revist? letrare periodike n? gjuh?n shqipe e botuar nga Klubi i Poezis?, Tiran?. Revista botohet ?do dy muaj. Ky ?sht? numri 25.</p> <p>Autoret e publikimet e k?tij v?llimi:</p> <p>FAQET E REDAKSIS?<br /> Bertolt Brecht - Analfabeti politik<br /> Xhevair Lleshi - Parulla e mod?s: “Libri n? dekad?n e re”</p> <p>RETRO<br /> Andon Zako ?ajupi - Vaje</p> <p>STUDIO<br /> Joyce Carol Oates - Ja ?far? besoj ? Pes? motive p?r t? shkruar ? P?rktheu: Granit Zela<br /> Ernesto Sabato - Engj?jt e territ ? P?rktheu: Flurans Ilia</p> <p>PERSONALITET<br /> Libra t? autorit Shk?lzen Zalli<br /> Shk?lzen Zalli - Zonja me t? zeza- poezi<br /> Mehmet Elezi - Iku pa pritur t? lindte dielli</p> <p>IN MEMORIAM<br /> Abdullah Konushevci - Let?r Fisht?s ? poezi</p> <p>T? FTUAR</p> <p>Danilo Kish - Vjesht?, n? livadh? tregim - P?rktheu: Ben Andoni<br /> Livadhitis - Sonte, me pes? lek? blen gjith? lumturin?? poezi - P?rktheu: Enela Allkushi<br /> Heinrich B?ll - Anekdot? dhe moral p?r pun?n - P?rktheu: Anna Kove<br /> Wislawa Szymborska - Fotografia e par? e Hitlerit - P?rktheu: Agron Tufa<br /> Nelly Sachs - Kush r?r?n nga k?puc?t jua zbrazi - P?rktheu: Anna Kove<br /> Vasko Popa - Kthemi copat e mia ? poezi - P?rktheu: Vlora Konushevci</p> <p>T? ZGJEDHUR<br /> Sabri Hamiti - Silueta me kasket? t? Leninit ? poezi<br /> Agron Tufa - Si e shpall?n Umberto Eco-n "persona non grata" n? Shqip?ri<br /> Joan F. Pelushi - Tempulli dhe arti<br /> Donika Dabishevci - Dashnis? s? nji nate ? poezi<br /> Jona Merjo ? R?nia e zhurmshme e asgj?s? ? poezi<br /> Laura Olldashi ? Syt?<br /> Jozef Radi - Tuj shkel? gastare yjesh<br /> Florin Kelmendi ? Sheshi<br /> Flogerta Krypi - Nj? udh?tim n? fund t? bot?s<br /> Ndue Dedaj - Asgj? s’?sht? si m? par? ? poezi<br /> Demir Gjergji - Hapa n? had<br /> Thani Naqo - Oh, i miri dhe i mjeri ti<br /> Odise Kote - Dit? e xhamt?<br /> Leon Lekaj - Ave Maria<br /> Eli Kanina - Kandili i dashuris? po fiket<br /> Agim Desku - Edhe pse ?sht? larg Itaka<br /> Kujtim Abdi ? Xheku<br /> Luan Rama - Nj? dashuri e n?mur n? Maligrad<br /> Edlira Xhani ? Kufijt? e arave t? vdekjes - tregim<br /> Rezarta Re?i - Mos m? l?r<br /> Xhabir Tabaku - Kundroj nga larg<br /> Biser Mehmeti - Vras?si i ujkut<br /> Driton Smakaj - Mistere t? koduara<br /> Bajram Mjeku ? Nan?, t? solla tr?ndafila</p> <p>PLUS<br /> Ada Halilaj - Jo gjithkush ka me t? dasht? - poezi<br /> Rozafa Shpuza - Tue bubrrue nd?r kujtime ? poezi<br /> Kaltrin? E. Uka - Malli m’rigon shi ? poezi<br /> Egla Xhemali - Ishte e shkruar<br /> Kaltrina Sadiku - N?n hijen e drunit t’madh<br /> Xhuli Kondi - M? jepni ca g?rma</p> <p>PERSONALITETI<br /> Veprat e shkrimtarit Ibrahim Kadriu<br /> Ibrahim Kadriu - Teatri Kosov? ? poem?<br /> Ibrahim Kadriu - Mala, mela dhe mula<br /> Mahmud Hysa - Grotesk? trivialitetit politik bashk?kohor ? romani “Pjella e Dreqit” e Ibrahim Kadriut</p> <p>N? TAKIM ME SHKRIMIN<br /> Shaban Sinani - Si hyn? n? kujtes?n e bot?s dy kodik?t e purpurt t? Beratit<br /> Eqrem Kryeziu - Kujtimit t? Hilushit (Ernest Koliqit)<br /> Mehmet Kraja - Zija ?ela l?viz lavjerr?sin urban ? Rreth romanit “Lavjerr?si i Qytetit” i Zija ?el?s<br /> Rudolf Marku - Profet? t? rrem? n? nj? let?rsi t? v?rtet? - Romani “Triptiku i Magjistar?ve” i Bashkim Shehut<br /> Virion Gra?i - Korniz? dashurie p?r autoportretin e Ervinit<br /> M?hill Tanushi - Tani gor?n dhe goran?t i dua m? shum? - Impresione nga romani: “Vajzat e Mjegull?s” t? Namik Dokles<br /> Veron Dobroshi - Simbolika e liris? dhe rob?ris? - Mbi vepr?n “Marshi i K?rmillit” t? Eqrem Bash?s</p>画面が切り替わりますので、しばらくお待ち下さい。 ※ご購入は、楽天kobo商品ページからお願いします。※切り替わらない場合は、こちら をクリックして下さい。 ※このページからは注文できません。
Translate
① You Place an item order ② JWe purchase ③ You place a forwarding order ④ We ship
Shipping Fee Calculator
Can be shipped to mainland China, Hong Kong, Taiwan, the United States, Canada, Australia, France, Singapore, Malaysia and other regions in the world.
Product details can be found on the product page.
Share
illz: Revist Letrare e Tirans - Nr. 25【電子書籍】[ Klubi i Poezis ]【電子書籍なら、スマホ・パソコンのアプリで今すぐ読める!】 | 【JChere】 "JChere" Rakuten Proxy Service
Top
Account
简体 繁体 日本語 English